Општинска управа општине Прњавор позива све привреднике и грађане да присуствују X  Регионалном сајму привреде, пољопривреде и туризма у Прњавору, који ће се одржати 19. и 20. маја, у спортској дворани „Слога“. На Регионалном сајму привреде, пољопривреде и туризма биће изведен свечани програм, културно-забавне манифестације, те презентација различитих производа.

Сајамски излагачи и гости имаће могућност да се упознају са привредним потенцијалима општине Прњавор, да сазнају више информација о досадашњем развоју прњаворске привреде и позитивним примјерима из праксе, али и да  успоставе пословне контакте са другим привредницима и учесницима сајма, да чују све о досадашњем развоју прњаворске привреде и позитивним примјерима из праксе, да поставе питања, ступе у директан контакт са званичним представницима општине те успоставе пословне контакте са другим привредницима и учесницима Сајма.

Организатори сајма су компанија „RS Consulting and Trade“ д.о.о. Бања Лука и Општина Прњавор, уз покровитељство предсједника Владе Републике Српске, господина Радована Вишковића, као и Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу, Министарства пољопривреде, шумарства и пољопривреде и Министарства спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ.

Свечано отварање сајма планирано је за 11:00 часова, 19. маја, у спортској дворани „Слога“ у Прњавору. Радно вријеме сајма је од 10:00 до 19:00 часова.