Поводом обиљежавања Међународног дана особа са инвалидитетом, начелник општине Прњавор, Дарко Томаш уприличио је пријем за чланове Општинске организације слијепих из Прњавора. На састанку су разговарали на тему о могућностима Општине у помоћи слијепим особама и њиховим организацијама.

„Задовољство ми је да констатујем да је ова организација изузетно активна и да они нису активни само на данашњи дан већ дјелују током цијеле године. Данас смо разговарали о обезбјеђењу адекватног простора за рад, набавке одређене опреме те о могућностима изградње куглане у склопу планиране изградње спортске дворане у Прњавору“ казао је господин Томаш истакавши да су ово важни проблеми како за организацију тако и за цијелу локалну заједницу.

„Веома смо захвални начелнику на разумијевању и подршци коју пружа нашој организацији, што нам је изузетно важно за развијање и унапређење нашег рада и активности, те да особе са инвалидитетом у будућности доведемо на виши ниво социјализације и олакшамо приступ друштву и средини у којој живимо“, рекао је предсједник Општинске организације слијепих Прњавор, Горан Васић.