Načelnik opštine, Darko Tomaš organizovao je danas tradicionalno druženje sa novinarima.

U 2022. godini, javnost u opštini Prnjavor i šire, blagovremeno je informisana o svim aktivnostima opštinske administracije.

Prema statistici, mediji su u protekloj godini objavili preko 3.600 vijesti vezano za aktivnosti rukovodstva i opštinske administracije tj. elektronski mediji 565, štampani mediji 365 i preko 2.800 objava na vebu.

„Zahvaljujem se svim medijima koji su pratili naš rad, tokom prošle i svih prethodnih godina.  I same brojke govore, da smo u proteklom periodu zajedničkom saradnjom javnost detaljno informisali o našim aktivnostima. Nadam se, da možete potvrditi, da ste u meni i mojim saradnicima imali dobre partnere u vašem novinarskom poslu i vjerujem da ćemo odličnu saradnju nastaviti i u budućnosti“, rekao je Tomaš, tokom druženja sa novinarima.

Podaci pokazuju, da su se građani o aktivnostima opštinske administracije u 2022. godini, najčešće informisali putem interneta i društvenih mreža (fejsbuk, tviter), da ukupan broj pregleda raznih objava na internetu prelazi 4.000.000 i da je objave čitala javnost u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Rusiji, Češkoj …