Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш организовао је данас пријем за четверо студената са подручја општине Прњавор који студирају на бањалучком Машинском факултету, а који 30. априла 2019. године путују на “Машинијаду” у Бечиће, Црнa Горa, гдје ће учествовати у бројним стручним и спортским такмичењима.

Овом приликом начелник Томаш је студентима уручио новчана средства, као вид подршке за одлазак на такмичење, нагласивши да локална заједница води рачуна о младим људима.

„Задовољство ми је било данас разговарати са студентима, и оно што је генерално наш став јесте да општина Прњавор стоји на располагању да помогне било какве пројекте наших студената. Зато сам и данас поручио да су врата мог кабинета увијек отворена за све њих, и да подршка општине Прњавор младим људима ни убудуће неће изостати. Ово је само једна у низу од могућности да они искажу своје знање и све оно што су до сада учили на факултету. Такође, желим да им честитам на прошлогодишњим оствареним резултатима, и не сумњам уопште да ће и ове године бити подједнако добри“, рекао је начелник Томаш.

Студенти Машинског факултета, Симо Ђурић, Николина Симић, Милица Ћућић, Илија Шормаз, поручили су начелнику Томашу да се надају да ће оправдати стечено повјерење и очекивања у Црној Гори, те да им подршка од стране начелника општине Прњавор, много значи.

„Прије свега желио бих да се захвалим начелнику Дарку Томашу што нас је и ове године подржао као и претходне. Ове године путујемо на “Mашинијаду” у Црну Гору и надамо се да ћемо остварити успјешне резултате као што смо и прошле године, и да ћемо и наредних година сарађивати са општином Прњавор као што смо и до сада“, истакао је студент друге године Машинског факултета у Бања Луци, Симо Ђурић.