U Spomen-hramu na Vučijaku povodom Vidovdana služen je parastos i položeni su vijenci kao znak sjećanja na sve srpske junake koji su dali život za odbranu srpskog naroda, uključujući i 626 boraca sa područja opštine Prnjavor poginulih u proteklom ratu. Povodom obilježavanja ovog značajnog istorijskog datuma, kao i krsne slave Vojske Republike Srpske, načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da je lokalna vlast u ovoj opštini uvijek podržavala ovakve manifestacije.

„Želim prije svega da uputim čestitke hramu i rukovodstvu hrama koji danas proslavljaju svoju krsnu slavu. Činjenica je da je 626 boraca sa područja naše lokalne zajednice svojim životom platilo nekadašnja dešavanja, a opština Prnjavor jeste tu da ispoštuje i podrži potrebe njihovih porodica i da reaguje s ciljem rješavanja istih“ kazao je gospodin Tomaš.

Bivši komandant ove jedinice Miro Šikarac izjavio je da su evocirane uspomene na ratni put “Vukova”. “Ovdje smo da se prisjetimo uloge koju je u jednoj od najvažnijih bitaka, proboju Koridora, imao komandant Milanković, da ispričamo priču koja ne smije da se zaboravi”, rekao je on i istakao da i mlađe generacije treba da se prisjećaju i odaju počast ovom događaju, te da  isti ne smije pasti u zaborav.