Na gradskom trgu u Prnjavoru sutra će biti organizovan doček Nove godine, a okupljene posjetioce zabavljaće Slavoljub Petrović – Cale i orkestar „To je to“.
Proslava počinje u 22.00 časa, a u ponoć je planiran vatromet.
Apelujemo na građane da tokom prazničnih dana ne koriste pirotehnička sredstva, jer na taj način mogu povrijediti sebe i osobe u svojoj okolini.
Nova godina (1. i 2. januar) je republički praznik i neradni dani. U dane praznika u okviru prijavljenog radnog vremena mogu da rade: subjekti koji obavljaju djelatnost pružanja medicinskih i apotekarskih usluga (humana, stomatološka i veterinarska medicina i apotekarske službe), subjekti koji obavljaju djelatnost proizvodnje hljeba, peciva i drugih pekarskih proizvoda i njihove prodaje u prodajnom prostoru koji je u sastavu proizvodnog objekta i u vlastitom prodajnom prostoru specijalizovanom za prodaju hljeba, peciva i drugih pekarskih proizvoda, subjekti koji obavljaju djelatnost trgovine na malo motornim gorivima i mazivima (benzinske pumpe) i subjekti koji obavljaju djelatnost trgovine na malo cvijećem uz istovremeno registrovanu trgovinu na malo pogrebnom opremom.