Припадници Територијалне ватрогасне јединице Прњавор приказали су данас у кругу Ватрогасног дома показну вјежбу спашавања унесрећених у саобраћајним незгодама и гашење запаљених возила. Такође, од 09 до 15 часова грађани општине Прњавор могли су погледати изложену опрему и возила којима располаже ова јединица.

 Драган Миладиновић, замјеник старјешине Територијалне ватрогасне јединице Прњавор истиче да је изградња новог Ватрогасног дома знатно побољшала услове рада, те да ватрогасци могу што боље одрађивати своје задатке. „Данас су презентоване и нове радне ватрогасне униформе и велика захвалност начелнику општине што је поред изградње новог Ватрогасног дома и набавке нових ватрогасних возила наставио да улаже у ову јединицу како би што боље одговорили задацима пред којима се налазимо“, рекао је Миладиновић.

 Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш честитао је припрадницима Територијалне ватрогасне јединице на успјешно изведеној показној вјежби, те захвалио на одговорном и професионалном обављању овог посла, чиме подижу ниво сигурности свих грађана наше локалне заједнице. „Увјерен сам да ТВЈ тренутно располаже и технички и кадровски са довољним капацитетима и да могу одговорити сваком задатку који се нађе пред њима“, рекао је Томаш, уз жељу да посла имају што мање.