Za Suzanu Tešić iz Srpovca, dobitnice Vukove diplome u Tehničkoj školi u Banjoj Luci, danas je organizovan prijem u Kabinetu načelnika opštine Prnjavor. Suzana Tešić je studentica na prvoj godini Mašinskog fakulteta, a o njenim uspijesima iz oblasti školovanja najbolje govore do sada postignuti rezultati.
„Završila sam Srednju tehničku školu u Banja Luci, saobraćajni smijer – logistika i špedicija, i bila sam najbolja u svojoj generaciji. Sada pohađam Mašinski fakultet takođe u Banja Luci. S obzirom da načelnik nije bio obavješten da sam ja vukovac, jer idem u školu koja nije na teritoriji opštine Prnjavor, saznavši naknadno, pozvao me je na današnji prijem i zahvalna sam mu na tome“, kaže Tešićeva.

„Opština Prnjavor smatra da je ulaganje u mlade ljude ulaganje u budućnost“, istakao je Tomaš.
„Želim da čestitam Suzani na rezultatima koje je ostvarila. Moram pomenuti i pohvaliti Suzaninu sestru, Tatjanu Tešić, koja je prije dvije godine bila najbolji učenik u Tehničkoj školi u Banja Luci, i obe su danas uspješni studenti Mašinskog fakulteta u Banja Luci. Poželio bih da nastave da vrijedno rade kao i do sada, uvjeren sam da rezultati neće izostati“, rekao je Tomaš.

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, kazao je da učenicima koji se ističu po postignutim rezultatima, podrška od opštine neće izostati.
Opština Prnjavor svake godine ogranizuje prijeme za učenike i studente koji su se tokom školovanja istakli u ostvarenim rezultatima.