Načelnik opštine, Darko Tomaš upriličio je radni doručak za igrače i trenera OKK „Mladost Bulldogs“ Prnjavor koji su prošlu ligašku sezonu završili bez ijednog poraza.

Trener kluba, Aleksandar Bokur napomenuo je da su u njegovom timu dječaci uzrasta šestog i sedmog razreda koji osim što su dobri košarkaši, vrijedni su i primjerni u školi.

„Veliko mi je zadovoljstvo što ih treniram i radim s njima. To su fantastični momci, dobri učenici, ponos ove opštine i na njih se sigurno mogu ugledati i druga djeca“, rekao je Bokur.

On je istakao da su omladinci „Bulldogsa“ prošlu sezonu završili bez poraza, sa prosječnom koš razlikom od 60 poena u odnosu na protivničke ekipe.

„Igrali smo u grupi sa ekipama iz Banja Luke i Gradiške, osvojili nekoliko košarkaških i basket turnira. Ova generacija sa 15 dječaka koji aktivno treniraju je najbrojnija, što je za Prnjavor kao malu sredinu veliki uspjeh“, rekao je Bokur.

Načelnik opštine, Darko Tomaš kaže da je veliki uspjeh završiti takmičarsku sezonu bez ijednog poraza na čemu je čestitao i igračima i stručnom timu.

„Uvjeren sam da će se za ove mlade ljude tek čuti. Oni su ponos naše opštine i važno je da znaju da neko prati i vrednuje njihove rezultate, i da će uvijek imati podršku svoje lokalne zajednice“, rekao je Tomaš.

Jedan od najefikasnijih igrača Pavle Damjanović kaže da je sezona bila odlična i da su rezultatskom uspjehu prethodili svakodnevni, naporni treninzi, veliki trud i odricanja.

Košarkaš Matej Bokur ističe da je ekipa u odličnoj formi i da žele nastaviti sa dobrim rezultatima i u novoj takmičarskoj sezoni.

Košarkaški klub „Mladost Bulldogs“ Prnjavor ima svoj prvi tim i školu košarke u kojoj trenutno trenira 80 članova.

T.S.