Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш уприличио је данас пријем за руководство ФК “Младост” из Штрбаца. Општина Прњавор је у ранијем периоду набавила опрему за чланове овог клуба, а на данашњем састанку разговарало се о набавки контејнера за потребе самог клуба и могућности финансијске подршке да се огради спортски терен.

Начелник Томаш je похвалио спортски колектив ФК “Младост” и његово руководство. „Велику захвалност бих упутио и Мили Марићу који већ годинама окупља омладину са подручја руралне средине, те их на тај начин мотивише и приближава спорту, доприносећи развоју истог“, рекао је начелник Томаш.

Тренер ФК “Младост”, Миле Марић захвалио се начелнику на неизмјерној подршци и разумијевању које им је пружио, те се нада сарадњи и у будућности. „ФК “Младост” се такмичи у Подручном фудбалском савезу Добој, а приоритет јесте да се оспособи наш терен и да даље такмичење можемо наставити на домаћем терену“, рекао је Марић.

Фудбалски клуб броји 24 дјеце, а посебно треба истаћи да су међу њима и двије дјевојчице, Марина Маријановић и Дијана Зоран. Марина тренира фудбал већ двије године, а циљ јој је да са екипом игра на домаћем терену и да постигну што боље резултате у будућности.