Danas je u Kabinetu načelnika potpisan ugovor sa grupom ponuđača „MG MIND“ d.o.o. Mrkonjić Grad, “ELEKTROOBNOVA“ d.o.o. Banja Luka i Opštine Prnjavor, u predmetu izvođenja radova na rekonstrukciji gradskog parka,  u Prnjavoru.

Jelena Popović, diplomirani inženjer arhitekture, ujedno i idejni projektant rješenja istakla je da sam projekat predstavlja kombinaciju donacije sa kompanijom „Mladegs Pak“ d.o.o. i Opštine Prnjavor. „Ideja za rekonstrukciju parka potiče od vlasnika preduzeća „Mladegs Pak“ d.o.o. Prnjavor, Srđana Vrhovca, ujedno i mog oca. U pomen na njega donešena je odluka da se ta ideja provede do kraja. Cijelokupna površina parka ići će na proces rekonstrukcije sa tri glavne zone predviđene za sve uzrasne kategorije“ dodala je Popovićeva.

Direktor preduzeća „MG MIND“ d.o.o. Mrkonjić Grad, Srđan Čulić, kazao je da dugogodišnja saradnja sa Opštinom Prnjavor jeste proizvod dobre radne jedinice, dodavši da je rok za izvođenje radova devedeset dana od dana uvođenja u posao.

„Prije svega, želim da izrazim veliku zahvalnost preduzeću „Mladegs Pak“ i gospodinu Srđanu Vrhovcu na pokretanju ove ideje, a posebnu zahvalnost upućujem njegovoj kćerki Jeleni Popović, koja je ujedno i projektant ovog  rješenja.  Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo i u ovom projektu biti poslovni partneri, jer smatram da je ovo firma koja je mnogo doprinijela razvoju naše lokalne zajednice. Kada pripremni radovi rekonstrukcije, u vrijednosti od 187.000 KM budu privedeni kraju, preduzeće „Mladegs Pak“ doniraće opremu za park u iznosu preko 150.000 KM na čemu smo srdačno zahvalni, i vjerujemo da će upravo ovaj park postati jedno od najljepših mjesta u našem gradu“ istakao je načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš.

Načelnik opštine, Darko Tomaš, naglasio je da će park nositi simboliku društveno odgovorne kompanije ali i čovjeka koji je mnogo dao za svoj grad, gospodina Srđana Vrhovca.