Данас је у Кабинету начелника потписан уговор са групом понуђача „МГ МИНД“ д.о.о. Мркоњић Град, “ЕЛЕКТРООБНОВА“ д.о.о. Бања Лука и Општине Прњавор, у предмету извођења радова на реконструкцији градског парка,  у Прњавору.

Јелена Поповић, дипломирани инжeњер архитектуре, уједно и идејни пројектант рјешења истакла је да сам пројекат представља комбинацију донације са компанијом „Младегс Пак“ д.о.о. и Општине Прњавор. „Идеја за реконструкцију парка потиче од власника предузећа „Младегс Пак“ д.о.о. Прњавор, Срђана Врховца, уједно и мог оца. У помен на њега донешена је одлука да се та идеја проведе до краја. Цијелокупна површина парка ићи ће на процес реконструкције са три главне зоне предвиђене за све узрасне категорије“ додала је Поповићева.

Директор предузећа „МГ МИНД“ д.о.о. Мркоњић Град, Срђан Чулић, казао је да дугогодишња сарадња са Општином Прњавор јесте производ добре радне јединице, додавши да је рок за извођење радова деведесет дана од дана увођења у посао.

„Прије свега, желим да изразим велику захвалност предузећу „Младегс Пак“ и господину Срђану Врховцу на покретању ове идеје, а посебну захвалност упућујем његовој кћерки Јелени Поповић, која је уједно и пројектант овог  рјешења.  Велико ми је задовољство што ћемо и у овом пројекту бити пословни партнери, јер сматрам да је ово фирма која је много допринијела развоју наше локалне заједнице. Када припремни радови реконструкције, у вриједности од 187.000 КМ буду приведени крају, предузеће „Младегс Пак“ донираће опрему за парк у износу преко 150.000 КМ на чему смо срдачно захвални, и вјерујемо да ће управо овај парк постати једно од најљепших мјеста у нашем граду“ истакао је начелник општине Прњавор, Дарко Томаш.

Начелник општине, Дарко Томаш, нагласио је да ће парк носити симболику друштвено одговорне компаније али и човјека који је много дао за свој град, господина Срђана Врховца.