U sali Skupštine Opštine Prnjavor danas je upriličeno potpisivanje Ugovora između Opštine Prnjavor i partnerske Fondacije “Mozaik”.

Ugovor je potpisalo šest neformalnih grupa , a asistent programa Omladinske banke Sanja Kojić, istakla je da su ukupna sredstva za ovih šest projekata 11 000 KM, od čega je opština obezbijedila 6 000 KM.
„Danas smo potpisali ugovor sa šest grupa koje su aplicirale na poziv Omladinske banke i Opštine Prnjavor, za osnivanje mikro biznisa“ istakla je Kojićeva. Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, istakao je zadovoljstvo što se Prnjavor nalazi među 43 opštine koje su dio projekata.

„Potpisivanjem sporazuma sa Fondacijom „Mozaik“ omogućili smo mladim ljudima da realizuju svoje projekte u svojoj zajednici. Želim da se zahvalim Fondaciji „Mozaik“ na njihovom učešću te da čestitam mladim ljudima koji su se angažovali i aplicirali za ovaj projekat. Vjerujem da ćemo i naredne godine nastaviti sa ovim projektima, te da ćemo zasigurno povećati iznos učešća Opštine Prnjavor“ rekao je Tomaš.

SAMSUNG CSC