У сали Скупштине Општине Прњавор данас је уприличено потписивање Уговора између Општине Прњавор и партнерске Фондације “Мозаик”.

Уговор је потписало шест неформалних група , а асистент програма Омладинске банке Сања Којић, истакла је да су укупна средства за ових шест пројеката 11 000 КМ, од чега је општина обезбиједила 6 000 КМ.
„Данас смо потписали уговор са шест група које су аплицирале на позив Омладинске банке и Општине Прњавор, за оснивање микро бизниса“ истакла је Којићева. Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш, истакао је задовољство што се Прњавор налази међу 43 општине које су дио пројеката.

„Потписивањем споразума са Фондацијом „Мозаик“ омогућили смо младим људима да реализују своје пројекте у својој заједници. Желим да се захвалим Фондацији „Мозаик“ на њиховом учешћу те да честитам младим људима који су се ангажовали и аплицирали за овај пројекат. Вјерујем да ћемо и наредне године наставити са овим пројектима, те да ћемо засигурно повећати износ учешћа Општине Прњавор“ рекао је Томаш.

SAMSUNG CSC