Начелник општине Прњавoр др Синиша Гатарић обишао је радове на изградњи пута у Великој Илови, путни правац од цркве према Шерег Илови и Шибовској, у дужини од 2 километра и 300 метара. „Вриједност радова износи преко 80.000 КМ и ово је прва фаза, која подразумијева земљане радове. У наредном периоду наставићемо активности, да би овај пут довели у стање пута прве категорије, са тампоном и асфалтом“, рекао је начелник општине Прњавор др Синиша Гатарић.

Миленко Малетић, предсједник Грађевинског одбора је истакао, да је значај овог пута велики, да су радове чекали десет година и да сада захваљујући доктору Гатарићу, они се одвијају одвијају по плану.

У складу са програмом који је усвојила Скупшина општине Прњавор, настављају се радови на изградњи инфрастуктуре.Начелник Гатарић је најавио, да се у наредном периоду могу очекивати радови у неколико мјесних заједница, а према плану асфалтирани ће бити путеви у Горњим и Доњим Вијачанима, Илови, Околици и Штрпцима. Ове године би према Гатарићевим ријечима, прве метра асфалта требала добити и Отпочиваљка. „Поред неколико мјесних заједница радићемо и у самом граду. Први пут ћемо реновирати дио улице поред бувљака, у дужини од  200 метара и то на дијелу гдје је та улица и највише девастирана. Радићемо по пројекту, са замјеном све пратеће инфраструктуре везано за водовод и канализацију“, рекао је Гатарић. Он је нагласио,  да ће коначно бити рјешено и питање улице Милана Тепића.