SAMSUNG CSCПоводом васкршњих празника на градском тргу у Прњавору, данас је отворен мини сајам на коме су производе изложили произвођачи ракије, меда, цвијећа, слаткиша и других предмета ручне израде. У току сајма на тргу ће бити изложено велико васкршње јаје, које су током отварања осликали малишани из ЈУ Дјечији вртић „Наша радост“.

SAMSUNG CSCОво необично умјетничко дјело рад је слика Ивана Нешића из Прњавора. Предсједник Скупштине општине Прњавор Борко Лукановић рекао је да је ово други мини сајам који је организован како би мали произвођачи представили представили своје производе,а самим тим и понуду општине Прњавор. „Поводом највећег хришћанског празника Васкрса организовали смо мини сајам, на коме су се представили излагачи који имају мале породичне бизнисе. Намјера нам је да наше становништво упознамо са њиховим радом.„, рекао је Лукановић.

SAMSUNG CSCОн је најавио, да ће у недјељу на Васкрс у Дому културе бити одржан културно – умјетнички програм СПКД „Просвјета“ са почетком у 16.00 часова, а да ће концерт групе „Рибља чорба“ бити одржан у 22.00 часа. Планирао је да концерт буде одржан на градском тру, а у случају лоших временских прилика у спортској дворани „СЛОГА“.

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC