Рок за пријаву за избор најуређенијег дворишта на подручју општине продужен је до 20. јуна 2020. године, а право учешћа имају сва правна и физичка лица.

Правила избора су измјењена у односу на раније године због тренутне епидемиолошке ситуације, а кандидати своја дворишта могу пријавити искључиво путем електронске поште.

Према новим правилима, суграђани који желе да учествују у овом такмичењу, потребно је да на и-мејл: [email protected] пошаљу пријаву која мора садржавати име и презиме физичког лица/назив организације које се пријављује, адресу и контакт телефон, као и 10 одабраних фотографија дворишта/круга/балкона/домаћинства.

Такмичење је организовано у пет категорија и то: најуређеније приватно двориште, најуређеније двориште заједнице етажних власника, најуређеније двориште пословних субјеката, организација и јавних установа и најуређенији балкон.

Посебна категорија ће бити избор најуређенијег домаћинства на селу, у циљу промоције пољопривредне производње и живота на селу.

По закључењу пријава (рок 20. јуни), грађани ће бити у прилици да сами изаберу побједнике, онлајн гласањем путем званичне фејсбук странице начелника општине, Дарка Томаша. Kомисија за избор најуређенијег дворишта прогласиће пет науређенијих.

За најбоље уређена дворишта предвиђене су и новчане награде.

There are no comments yet.

Komentariši

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).