Načelnik opštine, Darko Tomaš, direktor televizijskog programa “Ritam Evrope”, Igor Karadarević i izvršni direktor televizijskog programa “Ritam Evrope”, David Makević danas su svojim potpisima potvrdili i najavili učešće djece i omladine opštine Prnjavor i omogućili im da na Radio Televiziji Republike Srpske predstave svoju opštinu.

Zadovoljstvo je što opština Prnjavor po prvi put svojim mladim talentima pruža podršku učešćem u najvećem televizijskom programu ovoga tipa u Evropi na RTRS-u istakao je i izvršni direktor televizijskog programa “Ritma Evrope” David Makević, čime su započeli tradiciju učešća u ovom prestižnom televizijskom takmičenju.

“Ovo je izuzetna prilika da djeca i omladina opštine Prnjavor u programu na Radio Televiziji Republike Srpske pokažu svoje talente u pjesmi i plesu ali i da predstave svoj grad i jednu od zemalja Evrope, Evropske unije, Australije ili Izraela. Ove godine djeca opštine Prnjavor imaće priliku donijeti pobjedu u svoju opštinu u 2023. godini na Radio Televiziji Republike Srpske”, izjavio je izvršni direktor televizijskog programa “Ritam Evrope” Igor Karadarević.

RITAM EVROPE