Данас је у сали Центра за културу одржана друга сједница Привредног савјета општине Прњавор у проширеном саставу. Након уводне ријечи начелника општине Дарка Томаша, даљи ток сједнице пратио је претходно утврђени дневни ред.

На сједници је између осталог било ријечи о унапређењу Правилника о условима и начину отуђења непокретности у својини општине Прњавор, који ће бити упућен на усвајање на некој од наредних сједница Скупштине општине. Присутним привредницима и пољопривредницима предочен је статус иницијатива предложених на првом састанку, као што су укидање полагања хигијенско-санитарног минимума сваке четири године, смањење таксе и скраћење процедуре за извођење музике уживо у угоститељским објектима, те многе друге. На сједници је било ријечи и о подстицајима за запошљавање, који ће по први пут бити реализовани у 2018. години. prnjavor

Сви присутни чланови Привредног савјета данас су имали прилику да предоче нове приједлоге и иницијативе, по којима ће бити поступано до новог састанка, планираног за крај фебруара 2018. године.