Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш и замјеник начелника, Славиша Миланковић, уприличили су састанак са представником Удружења пензионера Општине Прњавор, Винчић Живком и представницима Удружења пензионера Републике Српске, предсједником Слободаном Брдар и генералним секретаром Катана Савком. Повод састанка јесте била помоћ у суфинансирању трошкова који су изазвани пандемијом корона вируса у општинском Удружењу пензионера.

Предсједник Удружења пензионера Прњавор, Живко Винчић, искористио је прилику да се захвали господину Томашу и представницима Удружења пензионера Републике Српске на доброј сарадњи и приступачности у претходним годинама: „Наша сарадња до данашњег дана била је на завидном нивоу. Овај састанак је био прилика да се укратко информишемо о тренутном проблему нашег удружења и увјерен сам да ће имати позитиван исход“.

„Тамо гдје људи одговорно и професионално раде свој посао не постоји могућност да се другачије одговори на овакав захтјев, него да једни другима будемо подршка. Удружење пензионера општине Прњавор је много допринијело развоју наше локалне заједнице и на томе смо им веома захвални. Пуна подршка руководству и свему ономе што чине за наше пензионере и нашу општину“ истакао је начелник општине Прњавор, Дарко Томаш.

Предсједник Удружења пензионера Републике Српске, Слободан Брдар, исказао је велико задовоство поводом посјете општини Прњавор, и одржаном састанку са представницима наше локалне заједнице, који имају хуман однос према најстаријој популацији што годинама доказују својим гестовима. „Захвалан сам на њиховој помоћи и само тако ћемо моћи унаприједити положај ове популације, а надам се да ће наша сарадња убудуће бити настављена“ додао је.