У сали Скупштине општине Прњавор одржан је састанак са предузетницима општине Прњавор, у циљу унапређења интеракције између начелника општине и предузетника, те његовања добрих односа и директног контакта са представницима мале привреде.

Предсједник Удружења предузетника општине Прњавор, Горан Дебељак рекао је да је скуп био веома квалитетан, те да се нада сличним састанцима и у будућности. „Похвалио би рад администрације, када је у питању Привредни савјет, будући да се дужи период редовно одржавају састанци. Велики дио приједлога и проблема о којима смо данас причали изнијели смо и током сједница Привредног савјета, и лично сам се увјерио, да се неки од тих проблема озбиљно покушавају ријешити“, нагласио је Дебељак и додао да је договорено да се у будућем периоду уз подршку начелника општине оживи и рад удружења предузетника, како би се заједнички рјешавали проблеми.

Душко Божуновић, власник СП Евита истакао је да данашњи састанак представља корак у позитивном смијеру и да је изнесено доста конструктивних приједлога, као и да је потребно да се створе неки оквири, односно повољна клима, како би сви профитирали.  Начелник општине, Дарко Томаш изјавио је да је задовољан данашњим састанком и да ће пракса одржавања оваквих скупова бити настављена и у будућности. „Редовно одржавамо састанке са привредницима у оквиру Привредног савјета и добили смо идеју да то проширимо и на предузетнике. Чули смо много нових идеја и приједлога и настојаћемо да већину приједлога реализујемо, а проблеме отклонимо. Велики дио изнесених приједлога се врло једноставно може ријешити“, рекао је Томаш. На састанку је договорено, да се дан отворених врата са предузетницима одржава најмање једном у три мјесеца.