Одбојкашице Котор Вароши побиједиле су на данашњем турниру за пионирке одржаном у Основној школи “Никола Тесла” у Прњавору. Друго мјесто припало је Одбојкашком клубу/ОК/”Укрина” Прњавор  , а треће ОК “Дервента”. Домаћин турнира на којем су наступиле екипе  из Дервенте, Бањалуке, Котор Вароши и Прњавора био је ОК “Укрина” .

Тренер овог клуба Бојан Малбашић каже да је један од циљева оваквих турнира да  се ангажује што већи број дјеце млађе узрасне  доби ,прије свега пионирке,  јер од њих зависи и успјех у даљем раду.

“Тренутно тренирамо у двије градске школе. Нажалост имамо проблем адекватног простора за рад.  Захваљујемо се  општини Прњавор на подршци свих ових година,  јер без њихове помоћи не бисмо могли функционисати” , рекао је Малбашић.

Одбојкашки турнир за пионирке  који је организован у оквиру програма обиљежавања 24. марта Дана општине Прњавор отворио је начелник општинског Одјељења за просторно планирање Брано Жунић .

Одбојкашки клуб “Укрина” Прњавор основан је 1980.године. Тренутно има око 60 чланова који се такмиче у три селекције-пионирској, кадетској и сениорској.

СРНА, Т.С.