Danas je obilježeno 5 godina od restauracije zdravstvenog kompleksa Banja Kulaši, a tim povodom otvoren je SPA bazen sa hidromasažom i zatvorena dnevna terasa.

„Danas smo obilježili jedan veoma simboličan i važan jubilej, i to 5. godina od rekonstrukcije Banje Kulaši. Veoma sam zahvalna svim gostima, posebno ministrima Gašić Suzani, Klokić Zlatanu i Petričević Vjekoslavu koji su zajedno sa nama uveličali ovaj događaj. Smatram da je ovo bila i idealna prilika za puštanje u rad još jednog veoma zanimljivog dijela naše banje i nestrpljivo iščekujemo utiske naših posjetioca“ kazala je Danijela Zemun, suvlasnica Zdravstveno-turističkog centra Banja Kulaši

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš istakao je veliku zahvalnost gospodinu Dubravku Zemunu i njegovoj porodici na uspiješnom poslovanju i promovisanju kako same Banje Kulaši tako i opštine Prnjavor. „Prnjavor je trenutno prepoznatljiv upravo po Banji Kulaši koja predstavlja primjer dobrog poslovanja. Uvjeren sam da će još više napredovati i u poslovnom i u društvenom kontekstu i smatram da će u budućnosti Banja Kulaši biti na zavidnom nivou poslovanja“ rekao je Tomaš.

 

Zdravstveni kompleks posjeduje dva termalna bazena, balneološki program zasnovan na alkalnoj vodi, individualni SPA program, restoran, otvoreni sezonski bazen. Zahvaljujući ugodnoj i toploj atmosferi, vrhunskoj gostoljubivosti i ljubaznosti osoblja, mjesto je za poboljšanje zdravlja, relaksaciju i uživanje.