Начелник општине Прњавор Дарко Томаш позвао је данас све Прњаворчане на јединство, а посебно оне који се баве политиком.

Томаш је након парастоса и полагања вијенаца код споменика погинулим борцима Војске Републике Српске у Спомен храму на Вучијаку поводом Преображења Господњег, крсне славе општине, рекао да се може успјети само ако су сви уједињени у борби за интересе грађана.

“Треба да се такмичимо у позитивним стварима за локалну заједницу, јер само тако можемо напријед”, поручио је Томаш и додао да ће локална власт увијек бити у служби својих грађана.

Он је изразио увјерење да бољи дани за општину Прњавор тек долазе.

“Када буде отворен аутопут Бањалука-Добој наша општина ће имати посебну перспективу. Мислим да је то огроман поклон Владе Републике Српске и предсједника Милорада Додика нашој локалној заједници за будући развој”, изјавио је Томаш.

Он је подсјетио да ће отварањем пословне зоне код петље “Прњавор” бити створене могућности за развој Прњавора у наредних педесетак година.

Поводом Преображења Господњег јутрос је у Храму Светог великомученика Георгија у Прњавору служена литургија, а руководство општине уприличило је и свечани ручак за званице и госте, представнике свих сегмената живота и рада у овој општини.

СРНА /Т.С/