Поводом новогодишњих празника начелик општине Прњавор, Дарко Томаш и предсједник Скупштине општине Прњавор, Жељко Симић упутили су искрене честитке грађанима општине Прњавор, са жељама да наступајуће празнике дочекају у здрављу и добром расположењу, са својим породицама и пријатељима.

“Становницима општине Прњавор упућујемо искрене и срдачне честитке поводом новогодишњих празника. Нека празнични дани буду испуњени радошћу и породичном срећом, а Нова година, буде година остварења личних и професионалних тежњи.

Испраћамо годину у којој смо показали да марљив рад и залагање доносе резултате. Урадили смо многе пројекте у циљу стварања бољег амбијента за живот и захваљујемо се свима који су својим радом и знањем помогли у стварању нових вриједности.

Пред нама су нови изазови, нови пројекти. Пуни оптимизма гледамо у будућност, јер смо поставили амбициозне планове које желимо остварити.

Нека нам 2020. година донесе духовно и физичко здравље, мир и благостање, да се заједнички радујемо сваком новом успјеху”, наводи се у заједничкој честитки.