Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić, i zamjenik načelnika, Slaviša Milanković danas su posjetili četiri vrtića u ovoj lokalnoj zajednici, i štićenike Dnevnog centra “Neven”, te su im, povodom novogodišnjih praznika, uručili paketiće.

“Prije svega, želim da čestitam krsnu slavu dječijem vrtiću „Naša radost“ i svim domaćinima koji danas slave. Opština Prnjavor već duži niz godina na Nikoljdan obraduje mališane u vrtićima simboličnim poklonima, i veliko mi je zadovoljstvo i danas, na isti način, obradovati 428 djece”, rekao je Tomaš.

Direktor vrtića “Naša radost” Slobodanka Vasić rekla je da su djeca željno iščekivala poklone za Nikoljdan i dodala da su proslavi krsne slave, osim delegacije iz opštine, prisustvovali i donatori koji su u toku ove godine pomagali rad ustanove.

 

Nikoljdanskim poklonima obradovala su se i djeca iz Udruženja roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju “Neven”.

 

Boško Bijelonić, koji radi kao asistent u Dnevnom centru, zahvalio je Tomašu za pomoć koju lokalna vlast pruža ovom udruženju tokom cijele godine.