У Прњавору је  у оквиру МЕГ пројекта одржан састанак  представника  Швајцарске агенције за развој и сарадњу  са начелником општине, координатором МЕГ пројекта и члановима општинског Тима за имплементацију. О искуству локалне управе у досадашњој реализацији  МЕГ пројекта, са представницима општине Прњавор разговарали су Димка Станчев Ские, виша савјетница за социјалну инклузију и управу и Срећко Бајић, виши програмски службеник за сарадњу у Швајцарској амбасади.

Начелник општине  Прњавор, Дарко Томаш исказао је овом приликом интерес за наставак пројекта,  што ће допринијети даљем унапријеђењу рада управе, пружању услуга грађанима и подршци привредном сектору.

У оквиру своје радне посјете, представници донатора и УНДП-а, обишли су пројекте који су у протеклом периоду финансирани средствима општине Прњавор и Швајцарске агенције за развој и сарадњу, и то  инфраструктурни пројекат – реконструкцију улице Вида Њежића, као и корисника  Програма подстицаја за запошљавање у привреди, Ружичић Дарка из Горњих Палачковаца.