Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш и шеф филијале Микрокредитног друштва „Микрофин“, Љубомир Мијић отворили су данас у спортско – рекреативном центру  „Борик“ дјечије игралиште. Ново игралиште отворено је на радост бројних малишана. Изградњу и опремање игралишта финансирала је компанија „Микрофин“, а локацију је обезбједила Општина Прњавор.

Начелник Томаш изразио је задовољство због изградње новог игралишта, те се захвалио на вриједној донацији. „Захвални смо нашим пријатељима из „Микрофина“ што су у оквиру своје акције изабрали Прњавор за један од градова које ће уљепшати новим игралиштем. Свака локална заједница, па тако и Прњавор, има сталну потребу да унапређује услове за своје најмлађе суграђане, и зато нам је данас посебно задовољство да отварамо ово игралиште на велику радост наших малишана“, рекао је Томаш.

 

Ово је већ шесто игралиште које је „Микрофин“ донирао у градовима БиХ, у настојању да двадесету годишњицу од оснивања обиљежи указивањем на потребе најмлађе популације. Шеф филијале Микрокредитног друштва „Микрофин“, Љубомир Мијић истакао је да се на овај начин компанија настоји одужити локалној заједници у којој успјешно послује већ годинама.

 

„Увјерен сам да наш примјер треба да слиједе и друге компаније, бринући се о свом окружењу и промовишући принцип друштвено одговорног пословања у срединама у којима послују“, казао је Мијић.