Opštinska uprava opštine Prnjavor u saradnji sa Ministarstvom za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, u utorak 25. juna u JU Centar za kulturu Prnjavor,  organizuje manifestaciju pod nazivom „Konferencija beba“.

Program počinje u 19:00 časova, kada će roditelji moći registrovati bebe rođene u periodu od 30. juna 2018. godine do 24. juna 2019. godine. Prilikom registracije potrebno je pokazati na uvid rodni list ili neki drugi dokaz o starosti djeteta.

U 19:30 časova slijedi obraćanje organizatora, te zabavni i takmičarski dio programa. Takmičiće se tate u presvlačenju pelena i bebe u puzanju. Prijatelji „Konferencije beba“, Kompanija „Leburić komerc“ i „Bebi šop“, vlasnice Milene Savić obezbijedili su poklone za pobjednike u takmičenjima. Za učešće u takmičenju tata u presvlačenju pelena potrebno je obezbijediti dječija kolica.

Na kraju manifestacije biće izabrano tročlano predsjedništvo, koje čini najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara. Novčane nagrade za najbebe uručiće načelnik opštine Prnjavor