Општинска управа општине Прњавор у сарадњи са Министарством за породицу, омладину и спорт Републике Српске, у уторак 25. јуна у JУ Центар за културу Прњавор,  организује манифестацију под називом „Конференција беба“.

Програм почиње у 19:00 часова, када ће родитељи моћи регистровати бебе рођене у периоду од 30. јуна 2018. године до 24. јуна 2019. године. Приликом регистрације потребно је показати на увид родни лист или неки други доказ о старости дјетета.

У 19:30 часова слиједи обраћање организатора, те забавни и такмичарски дио програма. Такмичиће се тате у пресвлачењу пелена и бебе у пузању. Пријатељи „Конференције беба“, Компанија „Лебурић комерц“ и „Беби шоп“, власнице Милене Савић обезбиједили су поклоне за побједнике у такмичењима. За учешће у такмичењу тата у пресвлачењу пелена потребно је обезбиједити дјечија колица.

На крају манифестације биће изабрано трочлано предсједништво, које чини најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара. Новчане награде за најбебе уручиће начелник општине Прњавор