Obavještavaju se svi zainteresovani da je otvoren Javni poziv za učešće u programu tehničke podrške i dodjele bespovratnih sredstava u okviru mjere podrške investicijama u svrhu unapređenja zaštite i sigurnosti na radu (uključujući mjere zaštite od
COVID-19) u sektoru poljoprivrede, koji se finansira u okviru projekta EU4BusinessRecovery.

Krajnji rok za podnošenje koncepta projekta je 23.12.2022 do 17:00 časova.

Cilj Poziva je unapređenje poslovanja u sektoru poljoprivrede unapređenjem zaštite i sigurnosti na radu (uključujući i mjere zaštite od COVID-19).

Na javni poziv mogu se prijaviti preduzetnici, zadruge, mikro, mala i srednja preduzeća koja su registrovana najkasnije godinu dana prije objave ovog Javnog poziva i bave se primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina.

Ukupan budžet Poziva iznosi  600 000 KM, dok se iznos bespovratnih sredstava po projektu kreće od 10 000 KM do 30 000 KM. Za svaki projekat podnosilac prijave mora osigurati vlastito sufinansiranje u iznosu od minimalno 15% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova predložene investicije.

Detaljne informacije o projektu dostupne su OVDJE.

Mole se aplikanti iz Republike Srpske da na mejl [email protected] potvrde prijavu prijedloga projekta u okviru ovog poziva.