Delegacija Opštine Prnjavor, predvođena predsjednikom Skupštine, Željkom Simićem boravila je proteklog vikenda u Kragujevcu, gdje je sa predstavnicima ovog grada razgovarala o modelima buduće saradnje.

Predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić rekao je da su saradnju Kragujevca i Prnjavora započele dvije boračke organizacije koje duži niz godina sarađuju na projektima iz oblasti boračke i invalidske zaštite. „Saradnju ćemo u narednom periodu proširiti na oblast kulture i obrazovanja, te konkretizovati kroz određene skupštinske odluke“, rekao je Simić i dodao da se iskustvo koje Kragujevac ima na polju obrazovanja i kulture, ali i infrastrukture i komunalne djelatnosti može pozitivno primjeniti i u manjim lokalnim zajednicama, kao što je Prnjavor.

Tokom boravka u Kragujevcu delegacija Opštine Prnjavor prisustvovala je i 14. Kupu RVI u lovu ribe udicom na plovak na jezeru „Gruža“. Takmičenje je organizovalo Udruženje ratnih vojnih invalida i porodica poginulih Srbije, a ekipa Odbora RVI opštine Prnjavor je osvojila prvo mjesto.