ČESTITKA NAČELNIKA GATARIĆA PREDUZEĆU STANDARD I JELENI VASIĆ

Načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić uputio je čestitku rukovodstvu i radnicima Fabrike namještaja „Standard“ i Jeleni Vasić, zamjeniku direktora Mesne industrije „Mi – trivas“ povodom prestižnih nagrada koje su osvojili na 13. Izboru najuspješnijih u privredi Republike Srpske. „Ova dva uspješna privredna preduzeća doprinijela su unapređenju privrednog ambijenta i stvaranju boljeg poslovnog imidža u opštini Prnjavor, a njihov uspjeh je rezultat pozitivnog rada, jasne vizije i postavljenih ciljeva, kao i kvalitetnog menadžmenta i zaposlenih radnika. (više…)

ODRŽANO LITERARNO TAKMIČENjE U GRADSKOJ BIBLIOTECI

Kao poslednja u nizu manifestacija kojima se obilježava Dan opštine Prnjavor, danas je u Gradskoj biblioteci održano literarno takmičenje za učenike sedmog razreda OŠ “Ivo Andrić” Kulaši. Zamjenik načelnika opštine, Božidar Ivanović, nagradio je prigodnim poklonima troje prvoplasiranih učenika koji su prisutnima predstavili svoje sastave na temu “Ulazak u carstvo knjiga” i time pokazali da u vrijeme velikog napretka informacionih tehnologija knjiga i dalje ostaje čovjekov najbolji prijatelj.

UPIS DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti obavještava roditelje djece rođene 2010. godine koja će do početka nove školske godine napuniti šest godina i djece rođene 2009. godine koja prošle godine nisu upisana u školu, da će se ljekarski pregledi djece za upis u prvi razred osnovne škole obavljati tokom aprila i maja tekuće godine. (više…)

POTPISIVANjE UGOVORA O STIPENDIJAMA

Obavještavamo učenike i studente sa područja opštine Prnjavor koji su ispunili uslove za dodjelu stipendije u školskoj 2015/2016. godini, da će se potpisivanje ugovora o dodjeli stipendije održati u petak, 08.04.2016. godine, sa početkom u 15 časova u prostorijama Doma kulture Prnjavor.

U ime maloljetnih učenika stipendista ugovore će potpisati njihovi zakonski zastupnici (roditelj ili staratelj), a punoljetne učenike i studente stipendiste pozivamo da obavezno lično prisustvuju potpisivanju ugovora.

NAČELNIK GATARIĆ OSUDIO VANDALSKI ČIN

Načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić oštro je osudio vandalski čin u kome su oštećene javne česme Povelič, sa kojih se Prnjavorčani snabdijevaju pitkom vodom. „Oštro osuđujemo ovaj vandalski čin i očekujemo da nadležne službe u što kraćem roku pronađu počinioce i iste kazne. Bojimo se da nije slučajno što se ovo desilo dan nakon sjednice Skupštine opštine, na kojoj je donesen zaključak da se do kraja ljeta voda sa izvorišta Povelič dovede u grad. Treba svi da se zapitamo, kome smeta sve dobro što se uradi u našem gradu, a posebno činjenica da će Prnjavor u 2016. godini prvi put od kada postoji imati pitku vodu.“, rekao je Gatarić. (više…)

VANDALI OŠTETILI JAVNE ČESME

Nepoznati vandali oštetili su noćas javne česme Povelič, sa kojih se grad snabdijeva pitkom vodom. Nadležno odjeljenje je angažovalo izvođača radova i jedna česma je osposobljena za upotrebu. Slučaj je prijavljen nadležnim službama, koje su izvršile uviđaj.