Маркетиншка Агенција Дигитал ПР у оквиру пројекта развоја тржишне пољопривреде II, Пружање услуга стручне обуке, савјетодавне подршке и друге стручне подршке за произвођачке организације (ПО) у сектору пољопривреде којег суфинансира “Sweden/USAID FARMA II” пројекат, позива све заинтересоване произвођачке организације у БиХ да доставе писмо намјере како би исказали свој интерес за учешће у једној или више активности.

Сврха овог Јавног позива је унапређење пословања домаћих произвођачких организација кроз доступност квалитетне едукације и стручних савјетодавних услуга из области савременог маркетинга и пословног преговарања. Такође, пројекат жели да допринесе развијању и унапређењу позиционираности и препознатљивости брендова произвођачких организација на домаћем тржишту примјеном свеобухватних и систематичних савремених маркетишких и пословних алата.

Циљна група су произвођачи, задруге и фирме које се баве са једном или више сљедећих активности: производња, откуп, прерада, паковање и продаја пољопривредно-прехрамбених производа који припадају једној од наведених група (млијекарство, воће и поврће, перадарство, љековито и ароматично биље и мед) на подручју читаве БиХ.

ДигиталПР ће путем Јавног позива одабрати 21 произвођачку организацију којима ће без накнаде пружити стручне обуке у области брендирања, дигиталног маркетинга, ПР-а и пословног повезивања. Поред тога, у оквиру ове активности за 9 одабраних организација, Дигитал ПР ће пружити директну савјетодавну подршку у процесу дефинисања и развоја властитог Бренда.

Писма намјере са попуњеним обрасцем морају бити достављени најкасније до 16:00 сати у петак, 28.02.2020. године на емаил адресу: [email protected], а све детаљне информације можете пронаћи на линку https://digitalpr.ba/javni-poziv-za-ucesce-u-projektu/.